Tandheelkunde in de PRAH

PRAH

PRAH staat voor Projet de Réhabilitation des Aveugles et autres Handicapés. In dit centrum in Diébougou legt men zich toe op oogheelkunde, fysische revalidatie en tandheelkunde. Tandartsen père Wilfried en Koulibaly hebben er hun kabinet.

Werkplaats verbeteren

We zorgen voor een goed sterilisatietoestel. De defecte airco is vervangen en een frigo staat garant voor goede bewaring van producten. Ondertussen namen de tandartsen zelf het initiatief om hun kabinet te herschilderen.

Efficiënt werken

We investeren in specifieke producten voor tandzorg. Eenvoudige zaken, zoals het aanbrengen van legplanken en het ordenen van de kasten, maken het werken gemakkelijker. In 2017 is een tweede tandartsstoel aangekomen. We helpen bij de inrichting van een nieuw lokaal.

Samen werken

Onze tandarts werkt samen met Wilfried en Koulibaly. Ze leren nieuwe technieken en bespreken patiënten met een ingewikkeld probleem. In 2014 gingen enkele tandartsen in opleiding mee naar Burkina: ze werkten rond preventieve tandheelkunde, maakten prothesen en trokken mee de brousse in. 

Maatschappelijke zetel: Kwartelstraat 9, 8400 Oostende ondernemingsnummer 0847.743.574

  • Facebook Social Icon